ANKARA / SİNCAN - Yılmaz Balaban İşitme Engelliler Ortaokulu

İbrahim ŞEN - Okul Müdürü

Eğitim Bilgilerim;

*01.04.1970 yılında doğdum.İlkokulu Şereflikoçhisar Yatılı Bölge Okulunda 3 yıl okuduktan sonra köyümde açılan ilkokulda tamamladım.

Ortaöğrenime 1981 yılında Şereflikoçhisar İmam Hatip Lisesinde başladım.

* 1983 yılında girmiş olduğum devlet parasız yatılılık sınavını kazanarak eğitimime Ankara Merkez İmam Hatip Lisesinde devam ettim. Liseden mezun olduktan sonra iki yıl kadar serbest çalıştım. Sonrasında girmiş olduğum Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 1996 yılında mezun oldum.

* 2014 yılında Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme bölümünde yüksek lisansımı tamamladım.

Mesleki Deneyimim;

* 1996 yılında Gaziantep ili Nizip ilçesi Nizip Lisesinde Din Kültürü Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak göreve başladım.

* İki yıl görev yaptıktan sonra zorunlu hizmet nedeniyle Kırşehir ili Kaman ilçesi Kurancılı İlköğretim Okuluna atandım.

* Vatani görevimi, 1999 Mart döneminde Etimesgut Zırhlı Birlikler Tümen Komutanlığında bir aylık temel eğitimin ardından Mayıs 1999-Temmuz 2001 yılları arasında Batman Kozluk Kız Yatılı Bölge İlköğretim Okulunda, yedek subay öğretmen olarak tamamladım.

* Daha sonra askerlik öncesi görev yerim olan Kurancılı İlköğretim Okulundaki görevime devam ettim.

* Temmuz 2001 yılında atandığım Kırşehir Merkez 30 Ağustos Zafer İlköğretim Okulunda 6 yıl görev yaptıktan sonra 2007 yılında Ankara-Sincan Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okuluna atandım.

* Eylül 2008 yılında Ayaş Halk Eğitim Merkezinde üç ay kadar müdür yardımcısı olarak görev yaptım.

* Temmuz 2009’da Sincan Yenikent İlksan İlköğretim Okuluna müdür yardımcısı olarak atandım.

* Ekim 2013-Haziran 2022 tarihleri arası Etimesgut Özel Eğitim MeslekOkulu Müdürlüğü görevini ifa ettim.

* Buradaki görevimin sona ermesiyle Yılmaz Balaban İşitme Engelliler İlkokuluna müdür olarak atandım. Halen bu görevi sürdürmekteyim.