23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını öğrenci,öğretmen ve velilerimizin katılımıyla büyük bir çoşkuyla kutladık.

18 Mart 1915, Türk tarihinde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın yaradılış tarihidir. Zaferimiz Kutlu Olsun

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu zafer  milletimizin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğini göstergesidir. Bu destansı zaferin temelinde güçlü bir inanç, büyük bir vatan aşkı ve özgürlük tutkusu vardır. Vatan size minnettardır, ruhunuz şad olsun.

Yılmaz Balaban İşitme Engelliler ilkokulu ve ortaokulu öğrencilerimizle Atatürk Orman Çiftliği alanına kurulu Doğal Yaşam Parkı’nda bulunan 5 bin metrekarelik kapalı alana sahip olan Dijital Hayvanat Bahçesini  gezdik. Canlıların doğal ortamlarından koparılmadan ve kafeslere hapsedilmeden sergilenebildiği Dijital Hayvanat Bahçesi çocukların yaşadıkları dünyayı ve canlı türlerini tanıyabilecekleri bir eğitim aracı olma özelliğine de sahip.Çocuklar, alan içerisine özel olarak hazırlanmış iki otobüsle orman içerisinde dinozorların yaşamlarını görebileceği eski çağlara ve uzaya dijital yolculuk yapabilmenin keyfini yaşadı.

Kas

SEVGİ, SAYGI VE ÖZLEMLE...

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı okulumuzda düzenlenen çeşitli etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlandı.

Dünya İşitme Engelliler ve Engelliler Fedarasyonu tarafından okulumuz öğrenci ve velilerine yönelik "Yapay Zeka Destekli İşaret Dili Programı" tanıtım semineri düzenlendi.

Eyl

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTIMIZ 11.10.2023 TARİHİNDE SAAT 13.30'DA ÇOK AMAÇLI SALONDA YAPILACAKTIR.

Eyl

İlköğretim haftası okulumuzda coşkuyla kutllandı.

Eyl

İlköğretim haftası okulumuzda coşkuyla kutllandı.

Haz

OKULUMUZDA DÜZENLENEN 2023 YILI MEZUNİYET PROGRAMIMIZ BÜYÜK BİR COŞKUYA SAHNE OLDU. MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE BUNDAN SONRAKİ HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLER, PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı öğrenci ve öğretmenlerimizin düzenledikleri çeşitli etkinlik ve gösterilerle coşkuyla kutlandı.

May

Engelliler Haftası, 10 Mayıs ile 16 Mayıs arasında Birleşmiş Milletler'e bağlı 156 ülkede aynı tarihlerde kutlanan özel bir haftadır. Tüm dünyada engellilerin topluma kazandırılması ve haklarının diğer insanlarla eşit ölçüde sağlanması, toplumlarda engelli kişilerin güçlendirilmesi amacı için bugün kutlanmaktadır. Yılmaz Balaban İşitme Engelliler okulu olarak bu anlamlı haftayı okulumuzda düzenlenen etkinliklerle kutladık.

May

BİLKENT ÜNİVERSİTESİ TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJELERİNDEN "DUYMAZDAN GELME " PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİYLE BİLKENT ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK ŞENLİĞİNE KATILDIK. PROJE KORDİNATÖRÜMÜZ ATAKAN SEVGEN VE ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR EDERİZ.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZ İLOKOKUL, ORTAOKUL VE ÖZEL EĞİTİM ANA OKULU ÖĞRENCİLERİNİN VE ÖĞRETMENLERİNİN DÜZENLEDİKLERİ GÖSTERİLERLE ÇOŞKUYLA KUTLANDI.