PANSİYONUMUZA DAVET

Okulumuz işitme engelliler için pansiyonu bulunan bir okuldur. Bu pansiyondan okulumuza kayıtlı tüm işitme engelli öğrenciler yararlanabilir (zihinsel engelli tanısı olmamak kaydıyla). Bakanlığımız pansiyonlarda kalan öğrenciler için düzenli olarak harçlık, giyim yardımı ve kırtasiye yardımı yapmaktadır.

Öğrencilerin pansiyonumuzda yararlanması ücretsiz olup, okulumuzun diğer imkânlarından yararlanmak için de iyi bir fırsattır.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında pansiyonda kalan öğrenciler için

1.                          - Akademik Destek (okul dersleri)

2.                          - Sportif faaliyetler

3.                          - Sanatsal ve Kültürel faaliyetler

yapılmaktadır. İşitme engelli öğrencilerimizden ortaokula devam edenlerin pansiyonumuza kayıtlarını alıyoruz. Bu durumda çocukları olan velilerimiz adres kısıtlaması olmadan (İl içi veya il dışı fark etmez), çocuklarının pansiyon kaydını okulumuza gelip yaptırabilirler.

Şehir içinden gelip pansiyonda kalan öğrencilerimiz hafta sonları evci çıkabilir, velileri tarafında istedikleri zaman ziyaret edilebilir ve veli talebiyle öğrenci istenilen zaman pansiyondan izinli çıkabilir.

Bu şartlar altında okul olarak velilerimizin çocuklarını pansiyonumuza kaydetmelerini öneriyoruz.

01-07-2021

Yayın: 14.10.2021 - Güncelleme: 14.10.2021 09:12 - Görüntülenme: 334